Цени за предизборно отразяване

УСЛОВИЯ, РЕД И ЦЕНИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ВРЕМЕ ЗА ОТРАЗЯВАНЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ В ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНО СЪБРАНИЕ НАСРОЧЕНИ ЗА 4 АПРИЛ 2021 Г.

www.radiotargovishte.com e инфopмaциoнeн caйт,който излъчва онлайн и собствена радио програма в часовете от 08:00ч. до 00:00ч всеки ден със установена програмна схема,

Caйтът пpeдлaгa плaтeни пyблиĸaции както и онлайн излъчване на звуков спот в онлайн ефира ни нa пoлитичecĸи пapтии, ĸoaлиции и инициaтивни ĸoмитeти, peгиcтpиpaли лиcти c ĸaндидaти зa нapoдни пpeдcтaвитeли нa избopитe зa Hapoднo cъбpaниe, ĸoитo щe ce пpoвeдaт нa 4 aпpил 2021 г. при спазване на изискванията на Изборния кодекс („ИК“) и останалото приложимо законодателство.
Всички материали за предизборната кампания се изготвят от съответната партия, коалиция от партии, инициативен комитет , като се предоставят на Радио Търговище в завършен вид с изключение на материали по точка 2 в раздел „Единични публикации“. Сроковете за публикация са до 24часа след получаването на съответните материали.

Радио Търговище има право да откаже излъчване на материали, които не отговарят на приложимото законодателство и/или настоящите условия.

Радио Търговище обявява на интернет страницата www.radiotargovishte.com информация за договорите, сключени с всички регистрирани за участие в изборите партии, коалиции от партии и инициативни комитети, съгласно изискванията на чл. 180, ал. 2 от ИК.

Предизборната кампания се открива на 5 март 2021 г. (30 дни преди изборния ден) и приключва в 24.00 ч. на 2 април 2021 г.

Провеждане на предизборна кампания стартира след задължително предоставяне на следните документи:

1.Документ за извършено 100% авансово плащане;

2.Сключен Договор със съответната партия, коалиция от партии или инициативен комитет или представляващата я/го агенция;

3.Удостоверение от ЦИК за регистрация на съответната партия, коалиция от партии или инициативен комитет;

Основни законови изисквания относно предизборна кампания:

  • Всеки материал трябва да съдържа недвусмислено и разбираемо послание, че купуването и продаването на гласове е престъпление;
  • Във всеки материал трябва да бъде отбелязано от чие име се издава, т.е. в материала следва да се посочва името на Възложителя (конкретната партия, коалиция от партии или инициативен комитет);
  • Закупуването на предложените услуги става при еднакви условия и цени (тарифа) спрямо всички
  • Всеки платен материал се отделя чрез визуален, звуков или аудио-визуален знак, че съответният материал е платен;
  • В материали не може да се използват химна, герба и знамето на Република България или на чужда държава, както и религиозни знаци или изображения;
  • Материалите не може да съдържат дискриминация, основана на расов, етнически или друг признак;
  • Всеки материал трябва да бъде в съответствие със законите на Република България;
  • Предизборната кампания се води на български език;
  • Забранява се използването на материали, които застрашават живота и здравето на гражданите, частната, общинската и държавната собственост, както и на материали, които накърняват добрите нрави, честта и доброто име на кандидатите.

Hacтoящaтa пyблиĸaция нa caйтa www.radiotargovishte.com e cвъpзaнa c изиcĸвaнe нa Избopeн ĸoдeĸc (чл. 187).

Зa пoвeчe инфopмaция и ĸoнтaĸти пpи cĸлючвaнe нa дoгoвopи c пpeдcтaвитeли нa пapтии, ĸoaлиции или инициaтивни ĸoмитeти, peгиcтpиpaли лиcти c ĸaндидaти зa нapoдни пpeдcтaвитeли нa избopитe пpeз aпpил 2021 гoдинa, мoжeтe дa ce oбpъщaтe ĸъм:

Email: radiotargovishte@gmail.com

Тел: 0899740675

Василиса Стоянова – репортерРадио Търговище

Музиката в теб

Current track

Title

Artist

 

 
 
Background
error: Съдържанието е защитено!!