Нови случаи на заболели от COVID-19 в област Търговище

Написано от : на : 24/09/2020

Новите случаи на заразени с коронавирус в страната за последното денонощие са 160, показват данните на Единния информационен портал. Направените PCR тестове са 3526.

За област Търговище през вчерашния ден, 23 септември има констатирани нови 7 случая на заболели от коронавирусна инфекция, съобщават от Областна администрация в града. В инфекциозното отделение на МБАЛ – Търговище са хоспитализирани трима души – 73-годишна жена от Лиляк и 79-годишният ѝ съпруг (синът им е заразен от 17 септември), и жена на 79 години от село Маково. Други два от положителните резултати са на служители в шивашка фирма в областния град- жени на 34 години и на 43 години от Търговище. С инфекцията е диагностицирана и жена на 48 години от омуртагското село Пъдарино, която работи като пакетировач в завод към стъкларския холдинг в Търговище. Седмият случай е на 68-годишна жителка на областния град.

Днес, 24 септември по официални данни на Единния информационен портал в област Търговище има нови два случая на COVID-19.


Коментари на читателите

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни *Продължи да четеш

Радио Търговище

Музиката в теб

В момента звучи

Име

Изпълнител

 

 
 
Background