Ретро рали „Златни пясъци“ ще премине през Шумен

Written by on 16/10/2020

За поредна година Шумен ще посрещне участниците в ретро рали „Златни пясъци“. Автомобилите ще пристигнат в града на 17 октомври (събота) около 12.30 часа и ще се подредят по бул. „Славянски“ – в участъка между ДКТ „Васил Друмев“ и Община Шумен. Около 13.30 часа пред сградата на общинската администрация пилотите ще демонстрират майсторско кормуване по трасе с препятствия.

От центъра на града автомобилите ще се изтеглят към парк „Кьошковете“, където им предстои да изминат трасето от пивоварната „Шуменско пиво“ до паметника „Създатели на българската държава“. След приключването екипажите ще потеглят към Вехтово, като ще се движат с не повече от 50 км./ч. съгласно Правилника за движение по пътищата.

Заради преминаването на ретро автомобилите през Шумен на 17 октомври (събота) се въвежда временна промяна в движението на моторни превозни средства в централната част на града.

От 12.00 до 14.30 часа в събота, 17 октомври, се спира движението на моторни превозни средства по бул. „Славянски“ – от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“. Също в събота, за времето от 7.00 до 14.00 часа, паркингът пред сградата на Община Шумен в частта от Военния клуб до ДКТ „Васил Друмев“ трябва да бъде освободен от автомобили.

Временната организация на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Радио Търговище

Музиката в теб

Current track

Title

Artist

 

 
 
Background