Ледената пързалка в Търговище отваря врати

Написано от : на : 22/12/2020

Ледената пързалка в Търговище отваря врати днес, 22 декември. Съоръжението е с площ от 450 кв м. Както и през миналата година, то е разположено на площадката за спорт и култура „Стадиончето“, зад Центъра за младежки дейности и инициативи. Входът е от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Пързалката ще функционира при строги противоепидемичните мерки. На територията й е създадена организация за недопускане смесването на потоците от влизащи и излизащи. Поставени са указателни табели за начина на придвижване и спазването на дистанция. Осигурени са и дезинфектанти.

Пързалката ще работи от 10.00 до 22.00 часа всеки ден. Влизането ще се осъществява на сесии, с продължителност от 1 час. На всяка сесия ще бъдат допускани не повече от 30 души. Желаещите могат да запазват час и предварително, на тел. 089 448 8372.

Цената за вход е 3 лева на час. За наем на кънки ще се доплаща по 2 лв. Начинаещите могат да наемат и обучителни тренажори. Цената за ползването им е 5 лева на всеки половин час.

На разположение са 150 чифта кънки от 21 до 46 номер. Освен основния гардероб, са осигурени и шкафчета за обувки за посетители, които желаят да ползват собствени кънки.

И през тази година пързалката ще се стопанисва от Общинските предприятия „Флора“ и „Социални и охранителни дейности“. Служителите на предприятията ще следят и за спазването на мерките.

Призоваваме всички посетители на пързалката да проявят отговорност към собственото си здраве и това на околните, като спазват дистанция и останалите противоепидемични мерки.

Предвижда се съоръжението да функционира до края на месец февруари 2021 г.


Коментари на читателите

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни *Продължи да четеш

Радио Търговище

Музиката в теб

В момента звучи

Име

Изпълнител

 

 
 
Background
error: Съдържанието е защитено!!